Млади любители на бокса тренираха с известен специалист край морето

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:24 / 04.09.2018
5992
Перспективни млади спортисти и любители на бокса и кик бокса имаха възможност да тренират в продължение на седмица с именития наш боксов треньор Палми Ранчев. Той проведе поредица тренировки на открито по време на летния лагер на ABC FIGHT CLUB в СОК "Камчия“.

На тях показа специфични техники в бокса и кик бокса, работа с крака и ръце, работа по двойки, със спаринг партньори, както и редица новости в тази сфера за всички, които проявиха интерес – треньори, състезатели, приятели. Опитното му око открои младежи и девойки с качества за бойните спортове, но специалистът не пропусна да отбележи, че за да успеят, им е необходима много упорита работа.

Участниците в тренировките бяха пъстра смесица от напреднали и начинаещи боксьори и кик боксьори, трениращи таекуон-до на различни възрасти и от различни населени места, гости от Испания и Англия, родители и приятели.

Освен за чисто техническите похвати в спорта, спортния режим и спортната нагласа, тренировките бяха възможност да се докоснат до неповторимия му стил и език, методика и начин на работа, които на моменти приличаха на извадени от документален филм за българския бокс през годините.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).