Китанов с първа тренировка за Черно море, дебютира в събота

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:51 / 05.09.2018
3172
Вратарят Георги Китанов се присъедини към отбора на Черно море и направи първа тренировка с “моряците". Стражът се завърна на “Тича" под наем от тима на ЦСКА и ще носи екипа на варненци до края на календарната година.

Иначе “моряците" проведоха вчера встъпително занимание на стадион “Младост", в което се включиха всички футболисти. С тима не тренират националите в различните гарнитури. Благой Макенджиев и Ради Василев са в представителната селекция на Петър Хубчев за мачовете със Словения и Норвегия. Мартин Дичев, Виктор Попов и Мартин Минчев са с юношеския национален отбор на България до 19 години, Мартин Костадинов е с младежкия национален отбор до 21 години за квалификациите за Европейско първенство срещу Франция и Черна Гора. Бранителят на Черно море Илиас Хасани пък е с националния отбор на Алжир.

На облекчен режим тренираха Дани Кики и Ертан Томбак. Кики е с болки в прасеца, а Томбак продължава да се възстановява от контузия в коляното.

В събота Черно море ще проведе контролна среща с тима на Черноморец Балчик. Мачът е от 11 часа на стадион “Тича".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).