Кобрата в пълна изолация край Берлин, говори само с най-близките си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:08 / 16.10.2018
2443
11 дни преди голямата битка на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри българският боксьор продължава да се готви в пълна изолация. Двамата ще излязат за бой в “Арена Армеец" на 27 октомври, който ще определи задължителния претендент за титлата на IBF и съответно ще осигури на победителя мач срещу шампиона Антъни Джошуа.

“Меридиан Мач" научи, че Кубрат е в олимпийската база “Киенбаум", която се намира на 40 км от Берлин, като режимът му е напълно аскетичен. Най-добрият ни профи боксьор е в компанията единствено на треньора Ули Вегнер. В програмата на двамата влизат само тренировки и спаринги. Пулев вдига телефона само на най-близките си хора, ляга си рано и става преди изгрев.

Самата база “Киенбаум" пък е посещавана ежегодно от близо 65 000 спортисти. Най-големият й плюс е барокамера за симулиране на условията за тренировки на 3000 метра надморска височина. Подобна терапия оказва положителен ефект върху възстановяването, издържливостта и като цяло удължава професионалния живот на спортистите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).