Експерт нарече Кобрата "второкласен боксьор"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 24.10.2018
2841
Боксовият експерт Скот Крист нарече Кубрат Пулев "второкласен боксьор" в своя анализ преди предстоящия в събота супер сблъсък между Кобрата и Хюи Фюри в “Арена Армеец". Според него българинът няма да остане в историята, а двубоят няма да блесне със зрелищност.

"Мисля, че Пулев е боец от втора категория, добър, но не и някой, който ще остане в историята като един от най-великите в своята ера или нещо подобно. Някой, за когото хората няма да говорят след 25 години освен ако не го гледат да се боксира, тогава най-вероятно те просто ще говорят за загубата му от Кличко, стига да не се случи нещо голямо отсега нататък".

Фюри може да бъде повече от това, но пък може и да не бъде. Важното нещо при Фюри е, че той е все още много млад, особено за тежка категория. Има шанс върхът на формата му да не дойде още 10 години. Той е амбициозен боец, което ми харесва. Неговите качества не спират дъха, но истински иска да бъде велик. Това е интересен бой и победителят ще бъде в позицията да атакува една от титлите на Антъни Джошуа, така че е и значим. Но не очаквам много фойерверки или нещо такова", завърши експертът пред badlefthook.com, цитиран от Спортал.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).