Гриша Ганчев с обидни думи за Домусчиев, спомена и Истанбулската конвенция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:56 / 24.10.2018
3639
Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отправи доста обидни думи за основния си футболен враг Кирил Домусчиев. Реакцията на Ганчев бе продиктувана от изявлението на шефа на Лудогорец, в което той казва: Изумява ме наглостта да си признава извършени от него престъпления, за които давността е отминала. Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ. Вярва ли му някой, при положение че този човек е разследван за кражба на ДДС и акцизи?! 

Ето какъв текст публикува официалният сайт на ЦСКА-София:

С кански мъки, след толкова години "То" си призна. Не е "Тя", не е и "Той".

Та "То" се освети и дикторът му Петриньо го потвърди. И да, наистина - вълкът нравите си не мени, но наглите измамници, когато им оставиш почва, стават още по-нагли!

ДДС-ставката е основният и най-голям приход на фиска и съм съгласен, че трябва яко разследване. Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е било!

Но да се върнем на основните въпроси от думите на "То". От тях разбрах, че нещата в измъчения български футбол са "цветя и рози". Също така разбрах, че измамният конгломерат, който сътвори "То", ще се разширява все повече и повече. С нови подизпълнители, феърплей комисии и разни темподобни придворни пажове и лакеи. Което значи, че конгломератът уби комара с меча си.

Жалко за властимащите! Жалко за клетия и изстрадал любител на този толкова красив спорт.

Ad futuram /perpetuam/ rei memoriam на българския футбол! Да пребъде Истанбулската конвенция!

Alea iacta est!

Гриша Ганчев


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).