Черно море отстъпи на Ботев Враца

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:46 / 04.11.2018
6730
Отборът на Черно море отстъпи с 1:2 гостуването си на Ботев (Враца) в мач от 14-ия кръг на Първа професионална лига, игран в Монтана. Всички попадения в срещата паднаха през втората част.

Първата по-опасна ситуация в мача бе за Черно море. В 13-ата минута Атанас Зехиров нахлу мощно в наказателното поле, но бе изпреварен точно преди да нанесе удар. В 31-ата минута “моряците" организираха най-добрата си атака до този момент. Кононго проби от дясно след двойно с Патрик Андраде и центрира в наказателното поле, където Ради Василев се опита да стреля с глава, но топката срещна тялото му и не успя да нанесе удар. В даденото от рефера продължение на първата част Мариан Иванов от домакините изскочи на добра позиция след изпълнение на пряк свободен удар и отправи удар с глава, но за късмет на гостите не намери очертанията.

В 49-ата минута “моряците" можеха да открият резултата, но стражът на домакините Краси Костов спаси последователно два удара на варненци. Първо Георги Божилов стреля от дистанция, но след намесата на вратаря топката попадна в Ради Василев. Нападателят финтира Андреас Васев и отправи удар, но отново Костов спаси. В 61-вата Божинов изведе Емил Стоев на отлична позиция, той обърна надясно към Юлиан Ненов, който с прецизен удар отбеляза – 1:0 за Ботев Враца. В 65-ата Валери Божинов отбеляза с летящ плонж след пас отдясно на Юлиан Ненов. Само шест минути по-късно Жоржиньо получи топката от Васил Панайотов, овладя технично в наказателното поле и отблизо намали резултата на 2:1. Това е първият гол на Жоржиньо за Черно море. До края на срещата “моряците" упражниха натиск, но така и не намериха пътя към изравнителното попадение.

Съставът на Черно море: Благой Макенджиев, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Пламен Димов, Юго Кононго, Атанас Зехиров (65-Аристот Н`Донгала), Васил Панайотов, Георги Божилов (79-Георги Илиев), Ериксон Андраде, Мартин Минчев, Радослав Василев (67-Жоржиньо).



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).