Илиан Илиев: Искам Китанов в Черно море и през пролетта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:11 / 20.12.2018
2601
Треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че иска да задържи вратаря на ЦСКА-София Георги Китанов на "Тича" и през пролетта.

 

23-годишният страж бе преотстъпен на варненци до края на декември. Двете ръководства вече са влезли в преговори за бъдещето му, но още няма официална информация къде ще играе Китанов през втория дял от шампионата. Вероятността да остане на "Тича" е голяма.

 

"Искам Китанов да е при нас и напролет. Имам желанието да го използвам. Какво обаче ще се случи, трябва да питате ръководството, което преговаря.

 

Не мога да кажа и под каква форма ще бъде при нас - дали отново под наем, или ще придобием правата му. Тези въпроси са извън моята компетенция, но аз съм казал, че искам да остане u напролет", каза Илиан Илиев пред "Тема спорт".

 

Китанов записа 6 мача в елита за Черно море през есента, като в тях допусна 8 гола (5 от Лудогорец при 1:5). Ако остане на "Тича", благоевградчанинът ще е избор №1 под рамката напролет, тъй като клубът разтрогна с национала Благой Макенджиев.

 

Неговият договор бе до лятото, но той не е постигнал споразумение да го удължи и затова треньорът Илиев не е имал намерение да разчита на Макенджиев през пролетта.

 

"Вече коментирах ситуацията с Благой. Благодаря му, но нямаше смисъл да остава и да е избор номер две", каза Илиев. 

 

На въпрос кой ще е избор номер едно треньорът се измъкна: "Още не сме решили, нека да минат празниците".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).