Гришо: С Агаси сме готови да се бием докрай

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:02 / 27.12.2018
1564
Най-добрият български тенисист Григор Димитров пристигна в Австралия, където след няколко дни стартира новия сезон с участие на турнира в Бризбейн.

"Просто съм напълно готов. Това е едно от най-важните послания от Андре Агаси, а и от мен - готови сме да се бием докрай", написа Димитров в профила си във Фейсбук. 

"Свършихме всичката необходима работа и това е най-хубавото, което можехме да направим. На всяко едно занимание се опитвах да давам по 100% от себе си. Надявам се това да се отплати и дано в Бризбейн изиграя няколко мача поред. Това ще ми вдъхне необходимото самочувствие", добави Григор Димитров.

Хасковлията стартира новата кампания на 31 декември в Бризбейн, където през 2017 година той спечели титлата, а след това ще участва на Откритото първенство на Австралия.

Американската легенда Андре Агаси влезе в щаба на Димитров като консултант в края на октомври, а негов личен треньор остава Дани Валверду.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).