Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
Автор: Екип Varna24.bg 09:14 / 06.01.2019Коментари (0)47300
©
Около 250 души са се явили на кастинг за мястото на Тодор Башиянов в "Шоуто на Слави", а от няколко вечери забавното шоу излъчва най-колоритните кандидати за мястото на прокудения от Дългия актьор. Уви, негов достоен заместник засега не се появил. Сред кандидатите да делят една сцена с Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахов, нe се появи нито един известен актьор.

Мераклиите за звездна слава, предимно безработни артисти, които си изкарват прехраната като сервитьори и шофьори на таксита, отегчаваха и изнервяха журито. Единствено пеещите и рецитиращи дечурлига, които участваха, успяваха да умилят и развеселят Слави, Евгени Димитров-Маестрото, Иво Сиромахов и сценариста Филип Станев. Дългия окуражаваше всички хлапета и подканваше екипа си да ги изпращат с аплодисменти, но доста грубо прогонваше най-бездарните участници. Журито рядко се впечатляваше от някой по-артистичен кандидат и го приканваше да имитира популярна личност по свой избор.

Пловдивчанинът Йордан, който завършил НАТФИЗ, но работел като сервитьор, успя да разгневи Слави с калпавата имитация на шоумена. "Чакай, бе! Аз изобщо не говоря с такъв глас", ядоса му се шоуменът. Стреснат, актьорът се опита да обясни, че имитира това, което е видял на малкия екран. "К`во си видял, бе? Да не мислиш, че ми е приятно? Аз не говоря така като идиот!", скастри го Дългия и незабавно го отпрати.  

Обещание за евентуален ангажимент в някоя актьорска вечер получи единствено 26-годишната Вирджиния Събева, нашумяла като певица в миналогодишния "Х Фактор". Гласовитата блондинка, която прекъснала следването си в театралната академия, за да работи като певица в Норвегия, успя да впечатли и разсмее журито с образа си на мургава хигиенистка. "Много си талантлива, ще измислим нещо да направим заедно", обеща й Трифонов.

Възмутени от ниското ниво на участниците, гневни зрители избухнаха в сайта на забавното вечерно шоу. "Защо ни показвате такива некадърници? Слави, защо допускаш ниско качество на предаването?", риторично питаха фенове на "Шоуто на Слави". Върхът на недоволството им се изля, когато сценаристът Филип Станев демонстративно попита: "Кой беше Виктор Калев?" Един от участниците – Теодор Ушев, съименник на прочутия аниматору предложи да имитира няколко образа по избор на журито. Сред тях бе и култовият Дядо Шишарко на Виктор Калев. Филип Станев заяви, че в "Шоуто на Слави" не е имало скеч с Дядо Шишарко. "Виктор Калев е едно високо момче от Златоград. Играл е Дядо Шишарко, Деса Поетеса, Ранърса...", припомни му Дългия.

"По този начин се опитаха да го принизят, но моментално принизиха себе си. Паднаха доста ниско, без дори да се усетят. Всички знаем, както и Трифонов и целият му екип, че никой от актьорския състав на "Шоуто на Слави" не може да стъпи и на малкия пръст на големия актьор Виктор Калев, който изиграваше блестящо, безупречно и перфектно всяка роля, която му беше дадена, и то без никакви забележки. В момента тримата актьори в предаването не могат да направят и половината от това, което вършеше Калев. Къде ще намерите втори такъв?

Само може да си мечтаете оттук нататък да попаднете дори на бледо негово копие. Наясно сте, нали? Ние сме наясно, че сценаристчето нарочно се направи на разсеян и че нарочно е "забравил" кой е този актьор. Доста инфантилно и глупаво от негова страна. А Слави, ти си съвсем наясно, че актьорската вечер навремето се гледаше именно заради "Високото момче от Златоград", разпалено коментира злостната реплика по адрес на Калев редовен зрител на предаването, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 412
09.11.2018 »
15.10.2018 »
19.09.2018 »
03.08.2018 »
01.08.2018 »
31.07.2018 »
предишна страница [ 1/69 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: