Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Зрители и колеги на Юксел Кадриев: Заваля думите заради тежък махмурлук, едва чете новините
Автор: Екип Varna24.bg 21:05 / 13.01.2019Коментари (0)8571
©
Юксел Кадриев го удари на уволнение. Журналистът очевидно пак се е отдал на стабилни почерпки, защото му е трудно да изтрезнее до началото на централната новинарска емисия на Би Ти Ви. Преди дни Юки се изложи жестоко в ефир, като заваляше думите, артикулираше трудно, а очите му видимо се затваряха от умора и махмурлук, пишат зрители, които споделиха изненадата си в социалните мрежи. 

Въпреки че се старае да е стегнат, докато е пред камерите, новинарят видимо изглеждаше в неособено адекватно състояние и с мъка издържа до края на емисията. Най-мъчително за журналиста бе да води навръх Нова година – на 31 декември и 1 януари. Видимо почерпен, Кадриев само дето не хлъцваше пред камерата, докато колежката му Виктория Петрова бе под пара да не стане някой недопустим гаф. 

"Юксел едва водеше емисията. Личеше си, че е яко пийнал", коментираха негови колеги на 1 януари, когато за втора празнична вечер двойката водеше централната емисия в 19 часа. Кадриев обича да си пийва, това знаят всичките му колеги и познати, а преди години дори бе заловен да шофира порядъчно наквасен и книжката му е отнета. Че не е единственият водещ, който си пада по чашката, също не е тайна. Мълви се, че зеленоокият новинар обръщал шотчета едно след друго след последната емисия в близко до телевизията кръчма, където всички го познават, пише "Уикенд". 

Юксел си пийва юнашки и в кв. "Борово", където живее и където също си има любимо местенце за почерпка с приятели. Проблемът е, че водещият явно не познава добри лекове срещу махмурлук, защото му се налага да чете новините далеч от топ формата си. По този повод Кадриев отнасял не една или две забележки от шефовете си, даже твърдят, че плащал и солени глоби. Но това така и не успяло да го отърве от лошия навик. Негови приятели смятат, че го е ударил през просото, защото нямал сериозна приятелка, която да го постегне и да внесе нов смисъл в скучното ежедневие. Юксел гледал с насмешка на съветите на приятели да не пие до късно, да си ляга рано, за да бъде свеж като краставичка. 

Когато дъщеря му Габриела е с него обаче, Кадриев не посягал изобщо към чашката. Въпреки порока, Юки е любимец на зрителите, които харесват присъствието му и намират, че е рядко харизматичен на екран, за разлика от други водещи, които не могат да задържат публика пред екрана.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: