Черно море е отбор на декември, Мартин Христов - треньор №1

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:54 / 15.01.2019
2814
Юношите старша възраст на Черно море бяха избрани за отбор на месец декември в традиционната анкета на варненските спортни журналисти “Спортис на Варна за месеца". “Моряците" са лидер в Елитната група до 19 години, a техният наставник Мартин Христов грабна приза за треньор №1.

“Благодаря на организаторите за наградите. Момчетата си заслужават приза с това, което показаха през настоящия сезон. Направихме много добър колектив, развиваме се добре и трябва да продължаваме да го правим. Това е най-важното. Откакто треньор на мъжкия тим е Илиан Илиев се дава възможност на наставниците в школата да участват в тренировъчния процес на представителния отбор. Това ни помага да се развиваме. В същото време юношите все по-често са викани в мъжкия тим, а това се отразява положително и на нашия отбор. За мен не е важно да сме първи – най-много ме радва, че в нито един мач през есента не сме били надиграни. Владеехме инициативата, независимо от това как е завършил мачът. Това е важното, защото на голяма част от тези момчета това е последна година в юношеския футбол. След края на този сезон те трябва да играят мъжки футбол, дали в Черно море или някъде другаде…", каза треньорът Мартин Христов.

На церемонията по награждаването в Юнашкия салон присъстваха капитанът на Черно море Йордан Радев и голмайсторът Данаил Димов.

“Искам да благодарим на нашия треньор, без него ние нямаше да сме тук. Без него нямаше да направим такъв колектив. Радваме се, че имаме такъв треньор и тренировъчния процес върви толкова добре", сподели Радев.

Призовете връчи шефът на Дирекция спорт към община Варна Кристиан Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).