Циркът продължава! Верея назначи нов треньор и почна подготовка с 12 футболисти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:23 / 18.01.2019
3436
Затъналият в Първа лига отбор на Верея започна днес предсезонна подготовка с нов треньор. Това е украинецът Олександър Севидов, който изведе за първо занимание едва 12 футболисти. Клуба пък напуснаха 13 играчи от есенния полусезон.

"Ситуацията е клуба е сложна, но ще се борим за оставане в Първа лига, докато имаме шансове. Предстои ни много работа. Трябва повече да работим, отколкото да говорим", заяви Олександър Севидов. 

"Мой помощник ще бъде Олександър Мартинюк, с когото сме заедно повече от 10 години и на него пълно се доверявам. Сигурен съм, че ще съберем необходимия брой футболисти. Някои медии написаха, че аз ще водя нови играчи, но това не отговаря на истината. Никой няма да водя, има ръководство, което води трансферната политика и това е нормална европейска практика. Опитваме се да уредим лагер и най-големият проблем за нас е да намерим противници за контролни срещи. поради тази причина ще се постараем да отидем в Турция", каза още Севидов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).