Връчват за 15-и път годишните автомобилни награди "Варна"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:00 / 25.01.2019
1934
За поредна година в последната неделя на януари Варна ще събере на едно място майсторите на волана и високите скорости, които през отминалата година са отбелязали емблематични постижения в автомобилния спорт. Церемонията, на която за 15-и път ще бъдат връчени Годишните автомобилни награди – Варна, ще започне в 16:00 часа на 27 януари, а мястото, където Автомобилист №1 на морската столица за 2018 година ще вдигне над главата си купата на победителя, по традиция ще е Пазарът на Varna Mall.

Морската столица е единственият град в България със собствени автомобилни награди. Освен за топ пилота, който ще триумфира с титлата Автомобилист №1 на града, организаторите от "Нептун моторспорт“, "Авто мото ретро клуб – Варна“, Автомобилен спортен клуб Flat-Out, СБА и община Варна, са подготвили още много купи и грамоти, с които ще бъдат отличени състезатели от различни автомобилни дисциплини. По традиция награди ще има и за призьорите от ретро рали шампионата.

На церемонията през м.г. за Автомобилист №1 на Варна за втори път бе отличен пилотът на АСК "Марина Моторспорт“ Тихомир Стратиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).