Черно море победи Вардар (Скопие) с 2:0

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:57 / 28.01.2019
2706
Черно море победи македонския Вардар (Скопие) с 2:0 в третата си контрола от зимната подготовка в Турция. Аристот Ндонгала (37) и Мехди Фенуш (74) бяха точни за "моряците".

Варненци започнаха по-добре срещата и още в третата минута отправиха първия удар по посока на вратата на Вардар. Дани Кики получи топката от Ради Василев и стреля от границата на наказателното поле, но топката премина на сантиметри от страничната греда.

В 6-ата минута Аристот Ндонгала засече с глава центриране от корнер на Жоро Илиев, но малендобския вратар успя да избие.

В 14-ата минута Родриго опита да изненада вратаря от ъгъла на наказатешното поле, но не сполучи.

В 22-рата минута Ради Василев се опита със задна ножица да завърши центриране на Патрик, но ударът му не затрудни вратаря на Вардар.

В 26-ата минута Родриго засече топката ефектно със странична ножица след центриране на Цветомир Панов, но стреля в аут.

37-ата минута Черно море поведе в резултата. Аристот Ндонгала получи пас отдясно, финтира бранител и разстреля стража на Вардар за 1:0

55-ата минута тройна смяна в състава на Черно море. Играта напуснаха Дани Кики, Георги Илиев и Родриго, а техните места заеха Мартин Минчев, Петър Витанов и Жоржиньо.

В 65-ата минута играта напусна Патрик и Виктор Генев, а в игра се появиха Васил Панайотов и Мирослав Енчев.

В 74-ата минута влезлият преди минута Мехди Фенуш вкара втори гол за моряците. Крилото получи топката в ляво от вратата и прониза стража на Вардар за втори път. Цветомир Панов излезе и на неговото място в игра се появи Виктор Попов.

Съставът на Черно море: Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев, Кононго, Цецо Панов, Георги Илиев, Патрик, Родриго, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Радослав Василев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).