Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любимка на Слави е бременна
Автор: Екип Varna24.bg 09:10 / 15.03.2019Коментари (0)4522
©
Радостната вест сподели с "Уикенд" близка приятелка на Алекс Раева, която от години се опитва да забременее, но до момента неуспешно.

Засега е ясно, че бившата любовница на Слави Трифонов е трудна от четири месеца, като се очаква първото ѝ бебе да се появи на бял свят в края на лятото – през август или началото на септември.

38-годишната Алекс упорито държи бащата на бебето далече от любопитни очи и въпреки че двамата са заедно повече от две години, мачото тъне в анонимност. Нейната позната сподели още, че красавицата забременяла след няколко опита ин витро в елитна столична клиника. След дълга битка с природата медиците все пак успели да запазят зародиша и днес певицата се радва на понаедряло коремче. Една от драмите на Алекс бе абортът, който сама реши да направи по време на връзката си със Слави преди повече от десетилетие.

Тогава се твърдеше, че гологлавият шоумен бил готов да стане татко, но софиянката отказала да ражда, защото бебето щяло да спъне кариерата ѝ на сцената. След милионера от Учиндол блондинката дълго време имаше връзка с диджей Дончо. През 2017-а обаче двойката се разпадна заради системни изневери на палавия музикант. И въпреки че приятелите им очакваха двойката да се ожени и да има деца, Алекс изненадващо обяви:

"С Дончо се разделихме, запазихме много добри отношения, но вече имам нов мъж до себе си и съм щастлива". Наскоро диджеят пък смени певицата и тв водеща с поредната засукана мадама. Оказа се, че музикантът вече си ляга с горещата брюнетка Тамара Кривлева, известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф на най-успешния у нас балет "Нова". Двамата бяха изловени в интимни моменти навръх Нова година.

Въпреки цялата шумотевица бившата беквокалистка на Слави успя да скрие новото си гадже от любопитната публика.

За мъжа до нея се знае само, че е неин приятел от училищната скамейка, че върти дребен бизнес и че също като блондинката обича морето.

Наскоро двамата с тайнствения мачо прекараха седмица на Малдивите, където се отдадоха на романтика и гмуркане. Това е втората им почивка на райските острови — любима дестинация на Алекс за дайвинг.

"Той ми е страшно интересен. Към него изпитвам респект. Човек, който ми е учител, а не аз — на него. Такъв мъж съм си търсила и се радвам, че го открих“, написа Раева на стената си във Фейсбук. Компания на екзотичната ваканция им направи Мария Игнатова, която обаче беше без старото си ново гадже Димитър Рачков.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: