Ветераните на Черно море загубиха от Лудогорец след драма с дузпи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:21 / 27.03.2019
1022
Отборът на Черно море отпадна от турнира за ветерани във финалната среща за определяне на първенеца на зона Варна. Ексфутболистите на Морето отстъпиха на Лудогорец след изпълнения на дузпи на градския стадион в Шумен. В редовното време срещата завърши при резултат 1:1, като и двата гола паднаха през първата част. Разградчани поведоха в резултата в 20-ата минута, а Влади Гочев изравни в 38-ата.

През втората част варненци имаха няколко добри ситуации пред вратата на Лудогорец, като най-чистата бе на Милен Христов, който останал сам срещу вратаря не успя да реализира.

При дузпите Черно море не успя да отбележи на три пъти от бялата точка, като пропуски направиха Тодор Каменов, Влади Гочев и Станислав Стоянов.

Съставът на Черно море: Галин Милков, Димитър Илиев, Веско Бранимиров, Пламен Панайотов, Калоян Филатов, Станислав Стоянов, Влади Гочев, Милен Христов, Тодор Каменов, Денислав Андреев, Николай Филипов (Емил Бояджиев, Петър Костадинов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).