Голям проблем за Кобрата, замразиха лиценза му заради целувката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:14 / 29.03.2019
1409
Лицензът на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев е замразен заради скандала с журналистката Джени Суши. Това обявиха от Щатската спортна комисия на Калифорния.

Кобрата целуна след интервю кралицата на голото суши, а тя реши да се възползва максимално от ситуацията и дори завежда дело.

"Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове. За нас този инцидент е сериозен. Преди да бъде лицензира за нов мач в Калифирния боксьорът Кубрат Пулев трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че спазва тези принципи на уважение", заяви говорителят на комисията Вероника Хармс, цитирана от Блиц. Следващото заседание на спортната комисия е на 14 май, а статусът на лиценза на Кубрат Пулев е включен в дневния ред. Джени Суши ще присъства заедно с адвокатката си Глория Олред.

Ако лицензът му бъде отнет той няма да може да се бие повече на територията на САЩ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).