Балъков говори извънредно за бъдещето си след злощастното отпадане за Купата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:35 / 03.04.2019
1175
Красимир Балъков ще даде специална пресконференция след мача на неговия Етър срещу Ботев (Враца). Повод за нея са плановете, които обмисля главният мениджър на "виолетовите" след края на шампионата в Първа лига. Това обявиха официално от клуба от Велико Търново, след като Етър бе елиминиран от Локо (Пд) в четвъртфинален сблъсък за Купата на България.

Както е известно, Балъков прие предизвикателството да оглави родния си тим с цел да го остави в Първа лига. Това стана през миналата година, а през настоящата Етър до последно спореше за място сред първите шест отбора. В момента тимът е на седмо място в класирането и има всички шансове да го запази и играе бараж за Лига Европа.

След злощастното отпадане от Купата на България, Красимир Балъков реши да говори за бъдещето на футбола във Велико Търново и за своите планове след края на сезона.

Припомняме, че преди време тръгнаха слухове, че Балъков ще става треньор на националния отбор на мястото на сегашния селекционер Петър Хубчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).