Това е новият председател на федерация по кикбокс и муай тай

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:26 / 08.04.2019
991
В сградата на Министерството на младежта и спорта в София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. След приемането на съдържателния и финансов отчет на управителния съвет делегатите пристъпиха към избор на Председател на конфедерацията и по искане на част от клубовете на ново се гласува и за всички членове на управителния съвет.

С мнозинство за Председател бе избран Галин Димов, който е дългогодишен член на конфедерацията.

Завършил е висшето си образование в Икономически университет град Варна. Непосредствено след това придобива следдипломна квалификация "треньор по кикбокс" към НСА "Васил Левски" гр. София, а към настоящия момент следва магистратура във ВСУ специалност "Мениджмънт на спорта".

Присъединява се към конфедерацията през 1999г. минавайки през всяко звено справяйки се адекватно във всякакви ситуации. Ръководителят на конфедерацията е с богат опит като дългогодишен състезател и бронзов медал от Световно първенство по муай тай. Като треньор и председател на клуб е успял да излъчи до момента двама Световни шампиони по муай тай през 2012 и 2018г.

След приключване на състезателната си кариера преминава курсове на обучение за спортен съдия и рефер към БККБМТ, W.M.F (Световната федерация по муай тай) и WAKO (най-голямата световна спортна асоциация по кикбокс).

Има солиден опит в съдийството както на аматьорски, така и на професионалния ринг. През 2013г е бил и в екипа на контролюрите на БККБМТ. През 2019г. Временно заема длъжността на главен секретар на конфедерацията до свикването на общо събрание, на което е издигната неговата кандидатура за Председател.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).