Отлично начало! Ансамбълът ни поведе за Световната купа в София!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:20 / 12.04.2019
1258
Ансамбълът на България поведе в класирането за многобоя след изпълненията с пет топки на Световната купа по художествена гимнастика в "Арена Армеец" в София. Възпитаничките на Весела Димитрова в състав Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс изиграха страхотно съчетанието си и получиха оценка 24.950.

Втори останаха италианките с 24.300 точки, а след тях се нареди отборът на Япония, който получи 23.750. Четвърти е Беларус с 23.350 т.

Отлично начало направиха и двете българки в индивидуалната надпревара. След изиграването на първите два уреда Невяна Владинова е на временното четвърто място, а Катрин Тасева е непосредствено след нея - пета в борбата за медалите в многобоя. И двете наши момичета се класират на финалите на обръч и топка за неделя.

Във временното класиране за многобоя води Александра Солдатова от Русия, пред съотборничката и Екатерина Селезньова, а трета е Линой Ашрам от Израел.

Катрин Тасева се класира с трета по сила оценка на обръч, а Невяна Владинова с шеста. Във финала на топка Невяна се класира с втора по сила оценка, а Катрин Тасева с пета!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).