Решено е! Илиев освобождава двама чужденци, колебае се за трети

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 18.04.2019
1546
Вратарят Георги Китанов е получил предложение да остане в Черно море. Стражът е под наем на "Тича" от ЦСКА до края на сезона. Тогава обаче изтича договорът му с червените и от лятото той става свободен агент.

Армейците нямали желание да задържат Китанов, а той искал да остане във Варна, въпреки че в момента е резерва на младия Иван Дюлгеров. Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев искал Китанов да остане и се очаква в най-скоро време двете страни да се разберат, пише "Тема Спорт".

С прочетени присъди на "Тича" пък са двама от чужденците. Почти сигурно Черно море ще се раздели след края на сезона с левия бек Юго Кононго и халфа Жоаким Балми. Последният е юноша на Ница. Той дойде през пролетта с договор до края на сезона. И двамата французи обаче няма да получат нови и се очаква да бъдат освободени.

Наставникът на варненци се колебаел за друг чужденец - Мехди Фенуш. Засега той е на кантар и може и да остане, но все пак е малко вероятно. Илиев се надяваше през пролетта Фенуш да върне познатата си форма, но засега това не се случва. Алжирският нападател бе привлече от Илиан от Верея, където работи, преди да поеме Черно море преди близо година и половина.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).