Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Битият" репортер на "Господарите" се завърна в ефир след дълго отсъствие
Автор: Екип Varna24.bg 15:51 / 19.05.2019Коментари (0)3343
©
Димитър Върбанов пак репортерства - напук на очакванията, че след скандала, който предизвика с фалшивия си побой в "Господари на ефира", трудно ще започне нова работа в медиите. Скандалният великотърновски журналист вече има авторско предаване, което се излъчва в интернет.

"Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова  отново съм готов за битки. Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!", обръща се младежът към публиката си.  

Темите, които той засяга в новата си рубрика, са и регионално, и национално значими. Митко осветлява проблеми, свързани с различни институции, а подема и инициативи в подкрепа на хора в затруднено положение. На този етап авторското му предаване "Репортерът" може да се гледа в платформата Youtube, но след време може да получи ефир и в някоя кабеларка. 

Миналата есен, дни след старта на новия сезон на шоуто за телевизионни гафове "Господари на ефира", видео от охранителни камери разкриха, че Върбанов е симулирал как го бият склададжии във Велико Търново. От кадрите се виждаше, че двама мъже изтикват журналиста до вратата на склад, отварят я, след което го доизбутват навън и затварят. Бой нямаше. Излъченият преди това в "Господарите" материал, в който репортерът лежеше и пъшкаше като след пердах се оказа инсценировка. Митко твърдеше, че бил хвърлен на земята, че получил наранявания по ръцете и главата, заради което бил хоспитализиран.  

Преди измамата му да лъсне, всички му съчувстваха. Премиерът Бойко Борисов пък разпореди извършителите да бъдат задържани и срещу тях да бъде стоварена "цялата строгост на закона". Няколко часа по-късно Районната прокуратура във Велико Търново обвини двамата мъже от склада в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди и ги задържа за 72 часа, докато съдът разгледа искането за постоянен арест. Върбанов ликуваше и се изживяваше като герой, но само докато не бе разобличен от охранителните камери. Кадрите, разпространени в интернет, показаха как след като е изтикан от склада, репортерът артистично пада сам на земята, а операторът му го снима. На финала на етюда Митко лежеше проснат по гръб, а колегата му телефонира. Минути  по-късно на мястото пристигнаха двама полицаи.

Заради изненадващия обрат, Върбанов беше уволнен от шефовете на "Господари на ефира" Магърдич и Джуди Халваджиян. Нова телевизия пък излезе с официално становище, в което обяви, че предаването е външна продукция, че се разграничава от случилото се и ще потърси отговорност от продуцента. В края на годината пък медията отказа да поднови договора на шоуто, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: