България на първо място след квалификациите на Евро 2019 по аеробика

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:51 / 26.05.2019
1249
Отборът на България спечели първо място след квалификациите на Европейското първенство по спортна аеробика за мъже и жени, което се провежда в Баку (Азербайджан). Ана-Мария Стоилова, Дарина Пашова, Ивелина Лукаки, Антонио Папазов и Тихомир Баротев влизат на финала при групите с първа оценка. Всичките (без Тихомир Баротев) са състезатели на пловдивския клуб "Аеробика - АМД".

Нашите бяха безгрешни в своето изиграване, като изпревариха отборите на Русия и Румъния.

В индивидуалната надпревара при жените Дарина Пашова и Ана-Мария Стоилова се представиха отлично и са съответно четвърта и пета.

Блестящи изигравания при мъжете нареди Папазов и Баротев трети и четвърти. В категория смесени двойки Стоилова и Папазов се класираха с шеста оценка.

Конкуренцията на това първенство е изключително силна, но българският отбор демонстрира много добра форма и в днешния ден ще спори за медалите. За разпределението на отличията ще се борят и девойките ни, които си осигуриха три финала.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).