Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Напрежение в bTV! Хекимян ядоса Лечков, той не му остана длъжен
Автор: Екип Varna24.bg 09:34 / 19.06.2019Коментари (5)7979
©
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков гостува в студиото на "Тази сутрин" по bTV, където обаче беше доста раздразнен от водещия Антон Хекимян. Двамата се изпокараха, повишавайки тон в ефир. Героят от САЩ`94 реагира като ужилен, когато домакинът му го попита дали не е време за смяна на ръководството на БФС.

"Кандидатирай се! Има си ред - конгрес, избори... Който е по-добър, нека заповяда. Във вашата телевизия има ли правила? Вие да не би всички да сте изрядни в тази телевизия", тросна се Лечков на Хекимян. 

"Аз не разбирам от футбол, не може да решавам нищо в тази посока", отвърна му водещият. "Според мен сме изрядни. Става въпрос за частна фирма, и ако не си изряден...", добави Хекимян.

"Браво! Нашата организация е единствената в България, която се самоиздържа. Ние не висим на врата на някой, правим бази, правим каквото можем по нашите възможности и сили. При нас няма мутри, няма кой да ни се скара, няма кой да ни напсува, ние се самоконтролираме", коментира разпалено Лечков. 

Вицепрезидентът на БФС обясни, че не централата, а клубовете имат задължение да създават нови футболни таланти. От БФС са предоставили най-добрите условия те да участват в националния отбор.

"Дали сме тази възможност на треньорите да правят избор. Друг е въпросът с какво разполагат. Не е наше задължение да създадем такова поколение. Аз имам двама синове, които не са футболисти, не съм успял значи... Това, че ние сме успели в живота и футбола, не трябва да носим такъв негатив, ако някъде нещо куца", каза Лечков. 

"Създали сме условия на тези млади хора да бъдат в националния отбор. Те са подсигурени. Всичко друго - успехите, трудът и потта, се кове в клубните отбори. Ако критикуваме, трябва да е конструктивно и да посочваме къде са нещата. Едно време имаше спортни интернати, сега са закрити. Прекалено много искате от нас. Истината е, че има голям отлив на деца, физкултура не се играе... Старая се да посоча от къде трябва да се започне - от училище, от физическото възпитание, после работата по клубовете", продължи героят от САЩ`94.

"Аз съм на обществена длъжност в БФС, пари не получавам и не трябва да давам обяснения. Всеки си има някакви ангажименти. Ние сме отговорни за условията за тези момчета. Имате ли някакви забележки към организацията? Хотели, самолети, провеждания на състезания, мероприятия - това е ролята на БФС. На клубно ниво трябва да се сяда на една маса. Предоставили сме на всички български клубове програмата на Аякс. Знаете ли колко се използва - едва 5%. Клубовете не искат, всеки си мисли, че неговият футбол е най-правилен. Ние не сме задължени да правим това като футболен съюз", добави Лечков.



Още по темата: общо новини по темата: 1301
15.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
22.11.2019 »
21.11.2019 »
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
...не го харесвам дребния арменец,ама е прав този път....,плешивия няма какво да обяснява..."рибата се вмирисва от към главата"...така че БФС,да се разпуска и да се събира с нови хора.....,да ли има нови и качествени,това е друг въпрос....
0
 
 
Когато си селско парче, и са ти дали власт.....
+1
 
 
Капитана ,като направлява кораба,трябва да го е еня на къде върви ако и да е на мостика.Всеки е отговорен и дава пример за поведението си щом е ръководство.С пари,без пари...щом си се кандидатирал да ръководиш,ще имам доблест да си кажеш,че не успяваш.Само по себе си една програма на Аякс,няма да ви реши проблема с бг футбол ако в ръководството му има шуробаджанащина,алкохолизъм и звездно високомерие.Може да сте били големи спортисти на,като управленци къде сте учили да попитам ? В спортните училища или в ФК ? Къде учихте спортен мениджмънт,психология или финанси,право ? Щото се самоиздържате понеже УЕФА и ФИФА са богати организации и ви снасят.Ако не са те,ще си изкарате ли за цигари с вашите умения ? Бил добър вратар или халф...и опаааа станал(избрали го) да управлява организаци с хиляди деца,юноши,аматьори,професионалисти и стотици клубове.И къде са ви базите и стадионите ? Къде ви е контрола върху получените и изхарчени средства ? Видяхме го.На терена на последния мач.И от футболисти и от черния джип.Превърнали сте футбола в бащиния и не давате кокала.
+4
 
 
цитат:
Аз съм на обществена длъжност в БФС, пари не получавам и не трябва да давам обяснения.
Цитатът показва манталитета на управлението на БФС...пезпардонност, чувство за безнаказаност и несменяемост, пълна липса на отговорност...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Бюджет 2024
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: