Решено: Общината даде четвърт милион на Спартак (Варна)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:49 / 24.06.2019
2011
250 хиляди лева от местната хазна ще получи ФК "Спартак-Варна“. Това решиха общинските съветници от ПК "Финанси и бюджет“, като направиха уточнението, че финансовата помощ ще бъде еднократна.

"Приходите, които в момента реализираме, са недостатъчни за участие и завършване на сезон 2019/2020 г. във Втора лига. Заради ремонта на стадиона сме принудени да гостуваме на други терени, което е свързано с допълнително финансиране. На този етап е трудно намирането на спонсори, защото не можем да им предоставим площ за рекламиране“, изтъкна пред съветниците Марин Маринов, член на Управителния съвет на "Спартак – Варна“.

В отговор председателят на Общинския съвет Тодор Балабанов каза, че има видими резултати от страна на ФК "Спартак-Варна“, който след 4-годишна пауза се завърна в професионалния футбол.

"Оптимист съм, че преди Нова година ремонтът на стадиона ще бъде завършен. През последните месеци отборът постигна много, затова нека отново да го подкрепим“, посочи Балабанов и уточни, че помощта ще бъде еднократна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).