Никола Спасов: За мен победата е много сладка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:49 / 27.04.2009
1219
"Мисля, че в крайна сметка ние имаме по-добрите футболисти и с много борба успяхме да се преборим за трите точки. Това 3:1 в наша полза на пръв поглед лъже, тъй като днес ни бе много трудно, като домакините от Локомотив ни затрудниха максимално. Така че за мен победата е още по-сладка", каза старши треньорът на Черно море.

„В крайна сметка мисля, че ние контролирахме мача и не им разрешихме да играят. До края на първенството за нас всички мачове ще са трудни. Има да играем с ЦСКА, Сливен, Славия, Миньор и дерби със Спартак", добави наставникът на „моряците".

Просто до края на първенството ще бъде една битка и съм сигурен, че ще ни бъде много тежко. Борбата за третото място ще е интересна и оспорвана. Съдиите винаги са фактор, но в крайна сметка качеството на отборите надделява. Понякога те правят грешки и в едната, и в другата посока", каза още Спасов.

„Много ще ни липсват контузените Георги Илиев и Милен Петков. Тяхното отсъствие си каза думата и днес. Ще ни бъде трудно, тъй като и резервната ни скамейка не е много дълга", завърши Никола Спасов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).