Илиан Илиев: Локо (Пд) не са лоши, няма да е лесно срещу тях с новата ни защита

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:54 / 08.07.2019
1267
Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира състоянието на отбора си преди началото на първенството в Първа лига. В първия си официален мач варненци приемат на стадион "Тича" Локо (Пд). Илиев е бивш треньор на черно-белите.

"При нас най-важното е, че след другата неделя никой няма да си спомня какъв отбор сме имали през миналата година, кого сме победили, а че хората чакат пак да показваме добри резултати. Не са толкова важни какви задачи си поставяме, важно колко по-бързо ще се сработи отборът в този си вид", каза Илиан Илиев.

"Виждате, че имаме доста млади нови хора. Голяма ни е групата и със сигурност ще трябва да я намалим. И най-важното е всяка една тренировка да я използваме, за да се сработваме. Не е лесно да излезеш с почти нова защита срещу не лош отбор като Локомотив Пловдив", допълни още специалистът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).