Страхотен мач! Черно море съкруши ЦСКА в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:58 / 20.07.2019
2161
Черно море победи ЦСКА с 3:1 в мач от втория кръг на efbet лига на "Българска армия" в София и излезе лидер с пълен актив от 6 точки и голова разлика 6:1.

С успеха варненци зарадваха своя треньор Илиан Илиев, който празнува имен ден и прекъснаха серията от 16 години и 20 мача поред без победа на този стадион. До днес “моряците" не бяха побеждавали “червените" на техен терен от март 2003 година, когато триумфираха с 2:1.

Черно море представи прекрасна продукция, категорично надигра съперника и заслужено взе трeтата си победа в историята като гост на ЦСКА.

В 1-вата минута Родриго напредна и отправи първия точен удар във вратата на домакините, след който топката отиде в ръцете на Черниаскус.

В 13-ата минута Али Соу нахлу отдясно и от ъгъла на малкия пеналт шутира в аут.

Варненци играеха тактически правилно и дисциплинирано. Затваряха добре пространствата, бързо преливаха в двете фази и използваха всяка възможност да атакуват.

В 23-ата минута Черно море поведе в резултата с майсторски гол на Исмаил Иса. Нападателят бе изведен отляво, финтира елегантно Нуно Томаш и насочи топката в мрежата с техничен удар по диагонала – 0:1.

В 35-ата минута Али Соу бе изведен на скорост от Малинов, но от малък ъгъл не уцели вратата.

Две минути по-късно по-добрата игра на гостите бе възнаградена с втори гол. След образцова атака Минчев подаде на Иса, който центрира почти от аутлинията и топката бе отклонена от двете вдигнати ръце на хвърлилия се на шпагат Стойчо Атанасов. Реферът правилно отсъди дузпа, която бе превърната в гол от Родриго. От бялата точка той “литна" вратаря и реализира първото си попадение за “моряците" – 0:2.

Между 55-ата и 57-ата минута варненци изтръпнаха, тъй като се наложи Дюлгеров да спасява удар от фаул на Жеферсон и добавка на Евандро, който след това пък изпусна с глава от чиста позиция.

В 60-ата минута обаче Родриго материализира превъзходството на “моряците" с втория си гол в мача и трети за своя отбор. След показен пробив и късо подаване на Виктор Попов Родриго завърши атаката с прецизен шут – 3:0 за Черно море.

В 71-вата минута Минчев стреля с левия крак, но Черниаскус изби в корнер.

Малко след това отново Минчев бе изведен на добра позиция, но се засуети и не можа да отправи удар.

В 74-тата минута ЦСКА намали резултата. След центриране отдясно на Бикел защитниците на гостите увиснаха и непокритият Тони Уот отбеляза първия си гол за “червените" – 1:3.

“Моряците" завършиха с 10 души, тъй като в 88-ата минута Виктор Попов задържа откъсващия се Евандро и бе изгонен с втори жълт картон.

Минута по-късно резервата Кардосо пропусна да направи 4:1. Нападателят получи пас от току що влезлия дебютант Димитриос Хантакиас, но шутира ниско край гредата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).