Черно море чака защитник от чужбина, Божилов остана без картотека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:02 / 26.07.2019
1826
Нападателят Георги Божилов не е бил картотекиран от Черно море за настоящия сезон. Както е известно, голмайсторът е контузен, като все още няма яснота колко точно ще продължи възстановяването му и как. Старши треньорът Илиан Илиев на няколко пъти вече обяви, че Божилов се лекува и когато е готов, ще се върне в отбора.

Наставникът обаче вече привлече нов нападател - Исмаил Иса. Той разполага в предни позиции и с Жоржиньо. Очаква се в следващите дни да има повече яснота около бъдещето на Георги Божилов. Според запознати прогнозите не са много оптимистични.

В същото време стана ясно, че Илиан Илиев очаква централен защитник от чужбина, пише "Тема спорт". С неговото евентуално привличане ще бъде сложен край на селекцията. Става въпрос за бранител с европейски паспорт, но засега няма развитие около идването му на "Тича". Преди дни Черно море преотстъпи крайния бранител Мартин Костадинов на Дунав Русе.

Варненци продължават с подготовката си за домакинството на Етър. Мачът е в събота от 18:45 часа. Черно море започна отлично сезона с две победи - над Локо Пд с 3:1 у дома и над ЦСКА със същия резултат на "Армията". Аут за двубоя с виолетовите е бранителят Виктор Попов, който получи червен картон в мача с ЦСКА и бе наказан от дисциплинарната комисия към БФС за една среща. На облекчен режим се готви младокът Лъчезар Йорданов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).