Ето кои "моряци" излизат днес на "Тича" срещу Етър

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:28 / 27.07.2019
1572
Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството на Етър от третия кръг на Първа лига. В нея има две промени от мача с ЦСКА на “Българска армия".

Заради контузия в бедрото отпадна Илиан Илиев – младши и Виктор Попов, който изтърпява наказание за червения картон срещу “армейците". Техните места заеха младият талант Велислав Василев и подписалият първи професионален договор с “моряците" преди старта на първенството юноша Йордан Радев. С контузия е и халфът Лъчезар Йорданов.

Черно море приема тима от Велико Търново днес от 18:45 часа на стадион “Тича" във Варна. Цената на билетите за двубоя е 6 лева и ще се продават на касите от 16:45 часа.

Групата на Черно море: Иван Дюлгеров, Иван Дичевски, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Йордан Радев, Димитриос Хантакиас, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Дани Кики, Патрик Андраде, Жордао Кардосо, Родриго, Велислав Василев, Йонуц Няго, Мартин Минчев, Жоржиньо, Исмаил Иса.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).