Ботев (Пд) пред сензационен трансфер в европейски гранд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:00 / 01.08.2019
1230
Ботев (Пловдив) може да осъществи сензационен трансфер това лято в един от европейските грандове. Става въпрос за португалския клуб Порто, който проявява интерес към нападателя Кристиан Добрев.

"Драконите" искат да вземат още сега бургаския талант под наем. Идеята им е да следят от близо младежа и да видят дали ще успее бързо да се адаптира към изискванията на големия футбол, твърди "Меридиан мач". Проблемът обаче идва от факта, че договорът на Добрев с Ботев изтича това лято и в момента ръководството на клуба води преговори с представителите на футболиста за нов 3-годишен контракт.

Сделката с Порто може да се осъществи, само ако нападателят се обвърже преди това дългосрочно с жълто-черните. Очакванията са, че до една седмица може да има развръзка по преговорите между Ботев и мениджърите на Крис Добрев.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че ако новият договор не бъде подписан до 31 декември, тогава 18-годишният футболист може да преговаря свободно с всеки един клуб, който прояви интерес към него.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).