Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Илиана Раева: Омерзена съм до дъното на душата си!
Автор: Васил Динев 10:13 / 24.09.2019Коментари (5)1597
© btv
Националният отбор на България по художествена гимнастика се прибра от световното първенство в Баку (Азербайджан), където спечели бронз в многобоя и сребро за съчетанието си с пет топки.

Пред медиите президентът на родната федерация - Илиана Раева, не спести суперлативите си за грациите, но изрази разочарованието си от съдийството на шампионата. Раева заяви, че е омерзена и афектирана, но вярва, че проблемът ще се реши и отборът ни ще получи това, което заслужава.

"Мисля, че трябва да сме успешни в очите на всички. Безкрайно горда съм с всичките ни състезателки, треньори и силата и класата, която показа България. Но съм омерзена до дъното на душата си от това състезание. Не искам да коментирам, не искам да говоря, защото първо съм наистина страшно уморена, второ съм страшно афектирана.

Усещането, което изцяло чувствам в момента, е много страшно. Два пъти в живота си съм се чувствала омерзена, сега е вторият. Единственото, което мога да кажа, е, че познавам цялата история на художествената гимнастика. Такъв отбор не е имало в света.

Такава гимнастика никой не е играл в света. Така не се е състезавал никой в света. Четири състезания по четири изигравания - 16 цели съчетания не само без грешка, а с абсолютно всичко, което изисква правилникът", заяви председателят на БФХГ.

"Няма човек, който да не е възмутен. Случваха се много неща. Няма как да ги говоря, не мога да ги говоря. Не само ние сме в това състояние. Много са държавите, които са почти в шок от тази ситуация, от нещата, които се случват.

Мен лично ме интересува българският отбор - аз съм председател на тази федерация и трябва да си защитя труда на треньорите и състезателите. Вярвам, че този проблем ще бъде решен. Вярвам, че този отбор ще получи това, което заслужава".

"Невероятна игра на Боряна Калейн. И там имаше безумия с нейните оценки. Възкръсване на Катрин Тасева за многобоя, спечелени две квоти. Една изключително силна България! Трябва да ги обичаме и подкрепяме тези деца, треньорите си, да ги пазим, да ги съхраняваме и да продължаваме по същия начин. Това е пътят! Няма лесно, такъв ни е спортът..."

"Аз съм толкова съсипана и слаба, колкото не съм била никога в живота си. Ще правя каквото трябва да прави един президент на една от най-силните федерации в света - Топ 3, пък дали ще успея само един Бог знае", завърши Раева.


Още по темата: общо новини по темата: 43
04.12.2020
07.10.2020
08.09.2020
14.03.2020
06.02.2020
27.09.2019
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация. Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието.
0
 
 
Как не и омръзна на тази незадоволена биволица, само да плюе. Нищо позитивно от тази дърта пача. Все някой и е виновен.
+2
 
 
Сега разбирате ли колко са ни "братя" руснаците. Пълно е със Суки от бившия СССР,разни дърти мастии дето си ги раздават златните медали на техните състезателки.Нагли и крадливи. И редно е да се развика ,че този спорт е най несправедливия и краден от рускините.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: