Дани Кики вече готов за игра, Вуцов и Радев се върнаха при "моряците"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:36 / 30.09.2019
1410
Отборът на Черно море започна седмицата с двуразови тренировки. И двете занимания на “моряците" се проведоха на стадион “Младост" и с тях бе поставено началото на подготовката на тима за домакинството на Берое от 12-ия кръг на efbet лига.

В тима няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. Наравно с отбора се включи и Дани Кики, който пропусна последните три мача на варненци от първенството и Купата на България заради болки в коляното.

С отбора тренират и завърналите се от Спартак Плевен Петър Вуцов и Йордан Радев. Двамата бяха преотстъпени във втородивизионния тим, но след промените около отбора на плевенчани, отново са на “Тича". Радев и Вуцов обаче няма да са на разположение на треньора Илиан Илиев до края на годината, тъй като вече имат записани мачове за Спартак във Втора лига.

Аут за срещата с Берое е бранителят Мирослав Енчев, който ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия на БФС заради червения картон от мача с Царско село.

Черно море посреща старозагорци в петък от 20 часа на стадион “Тича" във Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).