Здравко от "Ритон": Вън всички лилипути от ЦСКА! Радвам се, че се отървахме от пенсионера Люпко!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:18 / 04.10.2019
1613
Здравко Желязков от емблематичния за българската естрада дует "Ритон" направи доста остро изказване, коментирайки ситуацията в любимия му ЦСКА.

"Няма абсолютно никакво значение кой ще ни води. Важното е селяндурщината в тима да бъде изкоренена. Радвам се, че се отървахме от този пенсионер Люпко Петрович. Шапка му свалям за успехите, но за всичко си има време. Явно е, че неговото е изтекло. Краен съм, но не мога по друг начин! "Армията" се напълни с интелектуални и футболни лилипути, които трябва да бъдат махнати, и то веднага! Такива като Пинто и Тиаго нямат работа в клуба. Това не е строителна организация", избухна Здравко от "Ритон" пред "Меридиан мач".

"Новият треньор трябва да бъде човек, който е компетентен и най-важното - да носи ЦСКА в сърцето си. И не съм убеден, че този човек е Стойчо Младенов. Аз си мисля, че Христо Янев е най-удачният вариант. Млади хора му трябват на футбола, а не някакви изветрели величия. Никакви шансове нямаме вече за титлата. Левски играе в пъти по-добре от нас. Дори мога да кажа, че има шанс да се пребори с Лудогорец при натоварения график, който имат шампионите", каза още певецът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).