Черно море наблегна на бягане в Екопарка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:01 / 08.10.2019
1242
Отборът на Черно море стартира седмицата с бегово занимание. То се проведе в Университетската ботаническа градина Екопарк-Варна и в него взеха участие всички футболисти, с изключение на националите Васил Панайотов, Исмаил Иса, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Минчев и Иван Дичевски.

Първите двамата са в представителния тим на България за мачовете с Черна гора и Англия, а Дюлгеров, Попов и Минчев са с младежите до 21 години за официалните квалификационни мачове на УЕФА срещу Сърбия и Латвия. Дичевски, Денислав Ангелов и Даниел Стоянов пък са с юношите до 19 години за приятелски срещи на 8-и, 10-и и 13 октомври съответно с отборите на Hannover 96, BTSV Eintracht Braunschweig и JFV Calenberger Land.

С представителния тим тренират и юношите от школата халфът Велислав Василев и вратарят Стефан Петков и Димитър Иванов.

Днес “моряците" ще тренират сутринта, а в сряда и четвъртък заниманията ще са следобед. В петък Черно море ще пътува за Румъния, където ще играе контролна среща с Виторул Констанца. Мачът е от 17 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).