Бившият треньор на Спартак (Варна) почва в Ботев (Пд)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:15 / 08.10.2019
2149
Бившият треньор на Спартак (Варна) Диян Божилов почва работа в наш елитен тим. Става въпрос за Ботев (Пловдив), където специалистът ще е помощник на Ферарио Спасов.

Феро зае мястото на уволнения черногорец Желко Петрович, Треньор на вратарите пък ще е бившият култов страж на "канарчетата" Лилчо Арсов.

Ферарио Спасов и Лилчо Арсов изведоха по-рано днес футболистите на Ботев (Пд) за първа тренировка. Диян Божилов ще се присъедини към пловдивчани в сряда.

Ето какво съобщиха официално от ПФК Ботев (Пд):

Уважаеми ботевисти,

В желанието си да преодолее игровата криза, ръководството на клуба взе решение представителният мъжки отбор на ПФК "Ботев“ да бъде воден от Ферарио Спасов.

Неговият екип ще бъде съставен от бившите футболисти на "жълто-черните“ Диян Божилов и Лилчо Арсов, както и от досегашния кондиционен треньор Тодор Георгиев. 

В трудната ситуация, в която се намира отбора, на новия спортно-технически щаб се възлага като основна задача да подобри неговия игрови облик, както и да предприеме реални и последователни действия за утвърждаване на играчи от клубната школа при мъжете.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).