Кобрата: Ако загубя от Букър, няма да се бия за световната титла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:29 / 09.10.2019
1481
Кубрат Пулев коментира, че следващият му съперник Райдъл Букър, срещу когото ще боксира на 9 ноември във Фресно, е сериозен боксьор, когото задължително трябва да победи. 

"Добър боксьор е, добър рекорд от победи има. Не е за подценяване. Няколко боксьори отказаха, но това е фактически човекът, който ще излезе срещу мен и ще играем на 9 ноември", заяви Пулев в сутрешния блок на БНТ.

Кобрата добави, че се чувства перфектно и е здрав. За него победата срещу бившия затворник Букър е задължителна, защото иначе няма да може да се бие за световната титла догодина срещу спечелилия в мача между шампиона Анди Руис и Антъни Джошуа. 

"Този мач е изключително важен, защото ако загубя, няма да се бия за световната титла. Смятам, че в първата половина на 2020 г. мач за световната титла трябва да има. Но аз сега съм се концентрирал върху този противник, не подценявам никого. Ще изляза концентриран, ще бъда на 100% за победа, за да изкача предпоследното стъпало", завърши Кубрат Пулев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).