Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Уникална драма в 8-ия кръг на АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:07 / 04.11.2019Коментари (0)957
©
С дъжд от голове ще се запомни изминалият осми кръг в четирите турнира на Аматьорската минифутболна лига-Варна, която се провежда на терените на стадион "Спартак". В 18-те срещи паднаха цели 194 попадения.

Premier лига

В изключително зрелище се превърна двубоят от осмия кръг на Premier лигата от АМФЛ-Варна, в който един срещу друг се изправиха първия и втория в таблицата досега - Зеленина и Порто-Ди Ес. Разликата помежду им преди сблъсъка бе 5 точки, но "португалците" са и с мач по-малко. "Зелените" успяха да спечелят с 8:7, въпреки че изоставаха първо с 0:3, а след това и с 3:7. Тимът на Атанас Стоянов стартира ударно с три попадения до 8-ата мин., дело на Найденов (2) и Михайлов. Д. Димитров върна интригата с два гола за Зеленина, но Филев и Михайлов реализираха за 5:2. В последните секунди на първата част Али отново върна един, но малко след почивката Джамбазов и Найденов покачиха на 7:3, с което Порто предвкусваше победата. Нищо подобно - "зелените" не се предадоха и вкараха пет безответни гола от 30-ата до 40-ата мин., като с това направиха пълен обрат, стигайки до седмата си победа в шампионата. Точни бяха Н. Димитров на три пъти и Али и Д. Димитров по веднъж. 

От загубата на Порто се възползва МФК Балерини, който излезе втори в таблицата с 16 точки след победа с 5:2 над МФК Тича. Хеттрик на Маринчев и два гола на Кадир подпечатаха победата за тима на Камен Стоянов още преди почивката, а през втората част "тичанци" оформиха крайния резултат след точен удар на Цветанов и автогол на Маринчев.

МФК Монтана, който е с цели три мача по-малко, записа четвъртия си успех, надигравайки със 7:3 Fullmax. Владимиров вкара хеттрик за успеха на тима на Красимир Кузманов, Андонов реализира два гола, а Вълев и Миланов - по един. Енев, Трифонов и Стоянов се разписаха за загубилите.

Gossip Bar записа първата си победа, след като надигра Атлетик Провадия с 9:5. Давидов изригна с 4 попадения за успеха, а останалите бяха дело на Христов, Каменов, Мустафов, Илчев и автогол на Гунев. За провадийци Николов реализира хеттрик, а по веднъж точни бяха Гунев и Венков.

В "луд" мач АМФК Лудата банда направи 4:4 с The Unity, въпреки че изоставаше с 0:4 до 37-ата мин. За "Единството" два пъти вкара Тончев, а по веднъж - Цанев и Демиров. "Бандата" обаче не се предаде и стигна до ценната точка след попадения на Амброзов от дузпа, Петков, Жейнов и Стоянов. Така този осми кръг се оказа най-резултатният до момента в Premier лигата, като в петте срещи паднаха общо 54 гола.

Лига 1

В Лига 1 водещите отбори записаха победи в този осми кръг, като Лудогорец Доброплодно и Валекс са лидери с по 17 точки, а Интернационал и Спейс Тийм ги следват с по 13.

"Орлите" биха с 6:3 Мачкай Гришо. Асад даде аванс на тима от привърженици на тенисиста Григор Димитров, но след това възпитаниците на Боян Кирчев взеха нещата в свои ръце и не оставиха интрига до края. Радев вкара хеттрик за победата, а по един гол добавиха Петков, Стоянов и Стоян. Останалите две попадения за Мачкай Гришо бяха дело на Г. Иванов и отново Асад.

Валекс победи с 6:2 ZARAFA Team. С три гола за успеха се отчете Симеонов, два пъти се разписа Богданов, а един път - Петров. За загубилите точни бяха Илиев и Иванов.

Спейс Тийм би с 9:4 Castalia. "Космонавтите" дръпнаха с 4:0 още до почивката, а през втората част направиха успеха си още по-убедителен. Пет гола за победата отбеляза Букоев, три пъти се разписа Жеков, а веднъж - Борисов. За Castalia попаденията бяха дело на Попов (2), Матев и Бързев. Двата тима удариха и по 3 греди.

Интернационал пък би с 8:3 Дебелият балет. На полувремето обаче резултатът бе 0:2 след голове на Мехмедов и Петров, и така победителите стигнаха до убедителния си успех със силна игра през втората част. По две попадения за трите точки вкараха Парашкевов, Иво и Николаев, а един - Хълми, като автогол си вкара Станев. За "балетистите" точен бе и Стайков.

Godzila излезе на трето място след страхотен обрат в двубоя си с Кавалер-Варна. "Пицарите" отстъпваха с 1:4 до 29-ата мин., след което се вдигнаха и спечелиха с 5:4. С хеттрик се отчете Ангелов, а с по един гол - Петков и Василев. За "кавалерите" по два пъти сред реализаторите се записаха Сали и Русев.

Лига 2

В Лига 2 МФК Монтана би със 7:4 Сборката и със седем победи и само една загуба е едноличен лидер с 21 точки, 6 повече от ДРЪЗКИ, който има мач по-малко. Хеттрик вкара Иванов, два пъти се разписа Йончев, а по веднъж - Кузманов и Ганев За загубилите реализатори са Игнатов (2), Иванов и Фахри.

Арарат записа трудна, но много важна победа. Възпитаниците на Мардик Бейлерян биха с 3:2 Red Partners, като на два пъти изоставаха в резултата след попадения на Мустафов в 8-ата и 32-ата мин. Диремсзян (10`) и Бейрелян (26`) успяваха да изравнят, а Белолипетский (45`) донесе трите точки за "арменците", които излязоха на трето място в класирането, като имат и мач по-малко.

Devils, който има 3 мача по-малко, записа третата си победа - с 5:3 над Новаците. Тимът на два пъти изоставаше - с 1:2 и с 2:3, но в крайна сметка успя да надиграе опонента си. С хеттрик се отчете Йорданов, а по веднъж името си сред реализаторите записаха Генов и Димитров. За Новаците головете бяха дело на Димитров, Неделчев и Славов.

В друг двубой от кръга МФК Импакт би с 6:3 Феникс. По два гола реализираха Деменьтьев и Славчев, а по един - Герасимов и Данков. За загубилия тим точни бяха Великов, Ненов и Енчев.

Лига 3

АФК Спартан успя да се съвземе след поражението от Тангра в миналия кръг и записа седмата си победа в Лига 3. Този път лидерът би МФК Варна Юнайтед с 4:2. Два гола за успеха вкара Пл. Христов, а по един път се разписаха Сали и Киряков. За загубилия тим точни бяха Борисов и Добеца.

Las Bellas записа убедителен успех с 14:7 над Fratelli и вече е с 18 точки. Трябва да се уточни обаче, че отборът на Владимир Димов е изиграл само 6 мача и е с пълен актив. Цели седем гола вкара Петров, три пъти точен бе Василев, два пъти Добрев, а по веднъж - Николов и Парушев. За "братята" по три попадения вкараха Ахмед и Димитров, а един път се разписа Велев.

Отборът на Тангра, който е с 3 мача по-малко, продължава силното си представяне, като в този кръг записа четвъртата си победа - с 10:2 над Искра. Пенчев изригна с 4 гола за своя тим, Николов добави 3, а по веднъж в противниковата врата реализираха Георгиев, Тодоров и Николаев. За Искра се разписаха КАпсъз и Мехмедов.

VaLentiS записа първата си победа в Лига 3, след като надигра с 11:5 Пластхим (Аксаково). 4 пъти се разписа Ариф, по 3 гола вкараха Неделчев и Недев, а веднъж точен бе Костадинов. За аксаковци реализираха Иванов (2), Стоянов, Атанасов и Димитров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: