Отново невероятен малшанс за Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:47 / 09.11.2019
1450
Черно море отстъпи с 0:1 при гостуването си на Етър във Велико Търново в мач о 16-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион “Ивайло". Домакините вкараха от дузпа чрез Румен Руменов в продължението на първата част, а Мартин Минчев изпусна 11-метров наказателен удар в 70-ата минута.

“Моряците" имаха кадрови проблеми преди срещата. Двама от основните футболисти на Илиан Илиев – Патрик Андраде и Исмаил Иса пропуснаха двубоя заради контузии.

Черно море отправи първия опасен удар по посока на една от двете врати. В 12-ата минута Цветомир Панов се озова на стрелкова позиция леко под ъгъл, но стражът на домакините успя да спаси.

В 25-ата минута топката бе центрирана в наказателното поле към Аристоте Ндонгала, но бранителите на Етър успяха да се справят със ситуацията. В 28-ата минута Даниел Младенов засече с глава центриране отдясно, но Миодраг Митрович показа рефлекс и спаси.

В 34-ата минута Васил Панайотов технично намери Родриго в наказателното поле, който се опита да прехвърли вратаря на Етър, но топката пренима и над вратата. В даденото от рефера продължение на първата част домакините получиха право да изпълнят дузпа.

Миро Енчев фаулира Дани Младенов в наказателното поле, а главният рефер не се поколеба и отсъди 11-метров наказателен удар. Румен Руменов изпълни технично в средата на вратаря за 1:0.

Втората част започна като първата – с натиск на Черно море. “Моряците" на Илиан Илиев обаче трудно стигаха до удар. Първата сериозна опасност дойде в 65-ата минута Аристоте Ндонгала намери Илиан Илиев – джуниор в наказателното поле, който се освободи от бранител и стреля, но над вратата.

В 70-ата минута Мартин Минчев бе задържан в наказателното поле, и Никола Попов отсъди дузпа. Младият нападател на стреля силно в левия ъгъл на вратата на Христо Иванов, който обаче докосна топката, тя се отби в страничната греда и мина по голлинията. Веднага след това Хантакиас свали топката в краката на Родриго от корнер, който финтира бранител и стреля технично но отново Иванов показа добър рефлекс и спаси.

В 74-ата минута домакините направиха добра контраатака, която завърши с удар, но Миодраг Митрович успя да избие с крак изстрела на Дани Младенов. В края на срещата Родриго отправи техничен удар, но покрай гредата.

Съставът на Черно море: Миодрад Митрович, Мирослав Енчев, Димитриос Хантакиас, Даниел Димов, Виктор Попов, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Илиан Илиев, Аристоте Ндонгала, Родриго, Мартин Минчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).