Лично мнение - Достойнството на един президент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:43 / 25.05.2009
1183

На редакционния емейл на Спортния сайт на Варна www.ole-bg.com получихме мнение на привърженика на Черно море Луис Ервантов, което публикуваме без съкращения:


"Аз ще го гоня до дупка тоя, докато не го изгоня", слушам аз разпенилия се президент на столичното Локо Николай Гигов и гледам вади някакъв списък. И в него, видите ли, съдиите едва ли не подарили третото място на Черно море. И си викам – този човек чува ли се какво приказва, гледал ли е някога мач на варненци, гледал ли е мачовете на неговия отбор, че така се гневи? Та не се ли сеща в последните две-три години как бе подготвен похода на неговия отбор към призовите места ?! Сеща ли се колко време един треперещ Каубой не можеше да излезе от съблекалните на "Тича", изпълнил поръчката на "бореца за правда" Гигов, поредицата от съдийски подаръци, довели червено-черния отбор до "заслужено" място в Европа и потвърдено по безспорен начин от гранда Хайдук (Кула). Народът го е казал - "крадеца вика дръжте крадеца" и в това си положение г-н Гигов прекалено много олеква за човек с претенции в обществото. Да омаловажаваш по такъв нелеп начин успехите на своя конкурент – не ти прави чест. И още повече това е отборът, представил най-достойно България в последните мачове в Европа. Отборът с най-стойностен състав откъм кадрови потенциал. Отборът, който веднъж не скочи срещу когото и да е било от своите противници, а търсеше грешките само и единствено в себе си. Затова, ако Ви е останала поне малко чест и достойнство, отдайте заслуженото на Черно море – бронзов медалист и гордост на Варна".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).