Новината се потвърди! Преговорите между Кобрата и Джошуа започнаха

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:35 / 13.12.2019
1388
Спортният адвокат и копромоутър на Кубрат Пулев - Джон Уърт, сподели пред специализирания боксов сайт BoxingScene.com, че целият екип е много радостен от новината, че IBF е разпоредила старт на преговорите за битка с шампиона в тежка категория - Антъни Джошуа.

"Щастливи сме, че най-после получаваме възможност да се борим за титлата. Искаме да благодарим на президента на IBF - Дарил Пипълс и изпълнителния директор - Карлос Ортис за този ранен коледен подарък. Вече говорих с Еди Хърн и Боб Аръм и нямаме търпение да работим заедно, за да организираме битката. Кубрат е в страхотна форма и гарантирам, че ще бъде невероятна битка", казва Уърт пред BoxingScene.com, цитиран от Гонг. Изданието информира още, че човекът на Кобрата е уверен в успешното приключване на преговорите за двубоя в наложения срок от 30 дни.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че новината за предстоящите преговори за мач между Пулев и Джошуа съобщи именно Джон Уърт на пресконференция в Пловдив преди два дни.

При положение че двете страни не се разберат в рамките на 30 дни, то ще се проведе търг. Именно с търг Гоцев и Уърт спечелиха правото да организират миналогодишната битка на Кобрата (първоначално с Джарел Милър, в крайна сметка с Хюи Фюри) и той прекрати отношенията си с промоутърската компания “Зауерланд", за да заработи с тях, а впоследствие и с “Топ Ранк" на знаменития Боб Аръм.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).