Дублиращите отбори правят 1:1

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:42 / 26.05.2009
1803
"Черно море" и "Спартак" (Варна) завършиха наравно - 1:1, в мач от 28-ия кръг на първенството на дублиращите отбори. На стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост двата тима бяха подсилени с по няколко футболисти от първите състави. За "моряците" това бяха Тодор Колев, Станислав Пихотскис и Теодор Атанасов, докато със "синьо-белия" екип се изявяваха Владислав Мирчев, Николай Банков, Димитър Воденичаров, Енцо Малинди и Сергей Станев.
"Соколите" откриха резултата в 15-ата минута с гол на преотстъпения от "Славия" Воденичаров. Символичните домакини в тази среща от "Черно море" обаче стигнаха до изравнителното попадение пет минути преди края на срещата. Тогава дежурният напоследък голмайстор Николай Колев завърши по перфектен начин многоходова комбинация на своя тим.
Неприятното за двамата наставници Георги Попов и Тодор Попов бяха контузиите, които получиха основни състезатели. За "моряците" с травма е Румен Николов, а от състава на "соколите" пострада Владислав Мирчев, който е с подут прасец.
След срещата "Спартак" се намира на 15-ото място с актив от 18 точки, докато "Черно море" е на 7-ма позиция с 46 точки.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).