Ето кои са най-добрите варненски автомобилисти за 2019 година

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:53 / 27.01.2020
1388
За втора поредна година пилотът Йордан Атанасов и навигаторът Янаки Янакиев бяха обявени за №1 сред варненските автомобилисти. Екипажът на спортен клуб АРТ Рейсинг, който през 2019 г. отново стана шампион в клас “ERT 2" в Балканския рали трофей, получи купите на победителите от директора на дирекция "Спорт“ при Община Варна Кристиан Димитров.

Церемонията за връчване на XVI годишни автомобилни награди - Варна 2019, по традиция събра във Varna Mall десетки майстори на волана и високите скорости, призьорите от ретро рали шампионата, спортни журналисти и фенове на автомобилните спортове. Най-добре представилите се през отминалата година бяха отличени с купи и грамоти от "Нептун моторспорт“, "Авто мото ретро клуб – Варна“, СБА и Община Варна.

Специално внимание организаторът на класацията Орлин Пенев отдели на победителите в националния ретро рали шампионат Стефан Друмев и Лиляна Максимова, спечелили титлата още с дебютното си участие. Призове имаше и за електромобилен клуб "Варна“, организирал първото Еко рали в морската столица, и за национален клуб "Трабант“, представил най-атрактивното авто шоу за 2019 г. по повод 30-годишнината от падането на Берлинската стена. В него са участвали 80 източногермански коли от емблематичната марка, една от които реално се е врязала в "стената“ и е успяла да я разбие.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).