Божинов не успя в Ботев (Пд), но получи много примамлива оферта

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:08 / 06.02.2020
1234
Бившият национал Валери Божинов не успя да осъществи трансфер в Ботев (Пловдив), но пък получи друго много интересно предложение за продължаването на кариерата си. Нападателят е близо до завръщане в Италия.

Към него сериозен интерес проявява италианския Пескара, който е на 8-о място в Серия В и има реални шансове да попадне в плейофите за влизане в Серия А.

Божинов вече е разговарял с президента на клуба Себастиани и чака неговото решение в готовност да пътува за Италия директно от Турция, където в момента е на лагер с втородивизионния Септември.

Интересното е, че новият мениджър на Пескара Никола Легроталие познава отлично качествата на Божинов. Двамата са съотборници в Ювентус, където легроталие играе в продължение на 8 години.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Божинов преговаряше с ръководството на Ботев (Пд) и дори се надяваше да играе заедно с "магьосника" Тодор Неделев. Неговото желание обаче беше охладено от наставника на тима Ферарио Спасов, който бе категоричен, че не желае подобен трансфер.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).