Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Екатерина Аврамова: Моята главна цел е подготовката за Токио 2020
Автор: Пламена Николова 18:53 / 19.02.2020Коментари (0)644
©
Многократната национална шампионка и рекордьорка на България - Екатерина Аврамова, провежда международен тренировъчен лагер по плуване в Спортен комплекс "Камчия“, край Варна.

Плувният лагер "Живот във водата“ се провежда за първи път в България, със съдействието на организацията "Фабрика за шампиони“, като в него участват плувци от България и Англия, във възрастовата категория от 13 до 28 години.

"Надяваме се спортният лагер да се разрастне и да имаме участници от цял свят. Спортната база на "Камчия“ е най - модерната в България и отговаря на условията за провеждане на такъв тип международни лагери. В началото на юни плануваме да проведем тук още един тренировъчен лагер, който да бъде и подготовка за Международния турнир по плуване "BLACK SEA CUP", който ще се състои от 12-ти до 14-ти юни във Варна“, коментира Екатерина Аврамова.

Основната цел на лагера е обмяна на опит между участниците и подготовка за национални и международни състезания. В Спортен комплекс "Камчия“, българската група се подготвя за няколко много важни турнира, които са за квалификации за Европейското и Световното първенство.

"В момента, моята главна цел е подготовка за Токио 2020. Сега съм на една секунда от 200м гръб и се надявам, че с подготовката в тренировъчния лагер в "Камчия“, края на март или април ще успея да я постигна“, сподели националната рекордьорка на 50, 100 и 200м гръб.

  Лагерът ще продължи една седмица, като участниците имат по две тренировки на ден в басейна с олимпийски размери на Спортен комплекс "Камчия“ и тренировки във фитнеса. "През тази седмица плувците от България и Англия ще могат да обменят ценен опит, който да доразвие таланта им“, коментира красивата шампионка по плуване.

 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: