Предстои уникално събитие във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:02 / 28.02.2020
1883
За втора поредна година предстои едно уникално събитие във Варна - на 4 април ще се проведе Национален форум "Ветроходство в Черно море" в зала АУЛА на Икономически университет - Варна от 13:00 до 18:00 ч.!

Форумът е насочен към широката публика и е подходящ за всички, като акцентът тази година е морската култура и ветроходството като спорт, професия, хоби, терапия и екологично плаване в Черно море. Новото тази година е че лекторите ще обсъждат морски теми в дискусионни панели, като ще има международни участници от държавите граничещи с Черно море-Турция, Румъния и Русия.

Ветроходна академия Кор Кароли кани всички любители на морето да присъстват на Форума, а освен, че ще имат възможност да задават въпроси и разговарят с лекторите, могат да участват в жребий за ваучер-подарък "Ветроходен курс", като се регистрират на сайта, от където и да получат повече информация за пълната програма на Форума: www.corcarolisailing.org/forum_2020 . Входът е свободен!

Второто издание на Национален форум "ВЕТРОХОДСТВО В ЧЕРНО МОРЕ" се организира от ВЕТРОХОДНА АКАДЕМИЯ КОР КАРОЛИ, в партньорство с Иконимически университет-Варна, Държавно предприятие "ПРИСТАНИЩНА ИНФРАСТРУКТУРА, MUSSALA-застрахователен брокер, Хотел и казино "ЧЕРНО МОРЕ", MY POS, TOTAL E&P BULGARIA BV, IV Ceilings, Bon Marine, БЛЕК СИЙ ЯХТИНГ и Сдружение "За интелигентен растеж“.

Всяка година Форумът ще се провежда в различни градове, а в настоящата 2020 г. започва от Варна по повод честванията на 100 години от създаването на Икономически университет-Варна, като следващите години ще бъде в Бургас и София.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).