Илиан Илиев: Като е казал "А", Херо да каже и "Б"! Не е коректно да вкарва напрежение!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:32 / 11.03.2020
1241
Треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен от изказването на колегата му Димитър Димитров - Херо, който нападна съдиите в Първа лига, но и индиректно обвини почти всички отбори, че си избират реферите. В неделя "моряците" гостуват именно на Берое в директен спор за място в първата шестица.

"Никой не е спрял Димитров, като е казал "А", да каже и "Б", но е некоректно да се намесва името на Черно море. Всеки може да хвърли нещо в пространството. Може и да съм съгласен за някои неща с него, но не трябваше да замесва нашия отбор в цялата дискусия", каза Илиан Илиев, цитиран от "Тема спорт".

"Специално за нас е абсурдно да се говори за съдиите, при положение че ние подадохме жалба срещу същия този рефер (б.р. Ивайло Стоянов) преди три кръга след мача с Левски. Мога да му отговоря по много начини на Херо, но не искам да влизам в полемика. Просто не е коректно точно преди мача с нас да се вкарва напрежение от съдийско естество. И ние можем да се чувстваме ощетени в някои срещи. При нашата игра, ако си слагахме съдии, отдавна щяхме да сме в шестицата. Започват да се дискутират странични неща и се бяга от футболната тема", добави треньорът на Черно море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).