Клуб от Втора лига освободи повечето си футболисти, ще доиграе сезона с юноши

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:27 / 31.03.2020
1610
Клуб от Втора лига обяви, че се разделя с голяма част от футболистите си заради извънредното положение и кризата, създадена от COVID-19. Става въпрос за Локомотив (ГО), който заема 9-о място в класирането, преди шампионатите в страната да бъдат спрени.

При евентуално подновяване на първенството, по решение на треньорския щаб то ще бъде довършено с юноши и с петима от основните футболисти. Това са капитанът Иво Харизанов, Айкут Рамадан, Жак Пехливанов и Вълчан Чанев, които имат професионални договори, както и нападателят Стефан Неделчев, който е изявил желание да доиграе първенството без възнаграждение!

Треньорския щаб на Локо (ГО) ще продължи своята работа при занижени финансови параметри на своите заплати.Ако шампионатът на Втора лига не бъде подновен, повечето играчи от състава преди обявяването на извънредното положение ще бъдат поканени да се присъединят отново към отбора за новото футболно първенство, се казва в официална информация от клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).