Никола Спасов се предложи на други клубове, проговори за раздялата с Царско село

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:59 / 02.04.2020
1270
Треньорът Никола Спасов коментира по доста загадъчен начин раздялата си с новака в Първа лига Царско село, която бе потвърдена и от двете страни вчера.

“Не е нужно да коментирам, това са нормални неща във футбола. Не ми се случва за първи път. Просто едно спонтанно решение – и мое, и на собственика. Споделих, че не искам да продължа работата си в Царско село и исках да използвам прекъсването. Разтрогнахме по взаимно съгласие, всичко е нормално, животът си продължава и няма никаква драма“, заяви Спасов в предаването "Домът на футбола“ по Диема спорт.

Специалистът откровено си призна, че е отворен за предложения от други тимове.

"Това бе едно спонтанно общо решение. Не съм подготвен. От друга страна, ситуацията във футбола въобще не е приятна и не може да се говори за трансфери или желания, които мога да осъществя. Мисля, че това свободно време, което се очертава, ще даде възможност на други клубове, интересуващи се от мен, да се обадят и да контактуваме“, каза още Никола Спасов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).