Официално от Англия: Никакви мачове в началото на май

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:04 / 03.04.2020
989
Ръководството на английската Висша лига обяви официално днес, че няма да подновява мачовете от месец май, както бе планирано по-рано. В официално изявление на страницата на шампионата бе публикувано становище, според което Футболната асоциация ще се съобрази напълно с мнението на правителството по отношение на извънредното положение.

“Рестартът на кампанията се съгласува постоянно с акционерите по време на развитието на пандемията с COVID-19 и работим заедно, за да преминем през тези изключително трудни времена“, гласи част от изявлението.

От Висшата лига са постигнали пълно съгласие с ръководителите на футболните клубове, за да намалят приложат мерки за намаляване на годишните възнаграждения с 30%, като целта е да се намалят и без друго колосалните загуби, които понася футболът на “Острова“.

Висшата лига изразява съпричастност с Националните здравни служби и най-вече с хората, които са поставени под най-голям риск. Лигата ще дари 20 млн. лири на здравна система в борбата с коронавируса.

Футболните клубове са се съгласили да участват във всяка една информационна кампания на здравните служби, за да може всяка ценна информация да достига максимално бързо до обществото.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).